3 October 2010

de laatste dag voor vertrek

De laatste dag voor vertrek.
Ik dacht dat het hooguit tien graden zou zijn in Shanghai, maar het blijkt over de twintig graden te worden. De koffer mag opnieuw gepakt!1 comment:

  1. hadiesas (speedysas), klinkt allemaal machtig leuk. de fietstochtjes, het eten en dan ook nog 's de chinese opera (jij zat in carré toch ook altijd op de eerste rij?)heerlijk om te lezen, dit alles. het klinkt als een geweldige ervaring, nu al, en nog maar een kleine twee maanden te gaan! ga je het allemaal wel redden? volgende keer een drager mee?
    ik had gistermiddag de vernissage van de droomsalon in m'n atelier (de kafka expo door 7 andere kunstenaars). knaldruk en ontzettend leuk, was 't. een hapjestafel als op een chinese keramistenschool. giga veel sushi naast een mix van mediterrane olijven en andere niet chinese lekkernijen. er werd lustig op los gekletst en gedronken, je zou het er zeer naar je zin gehad hebben. ik vond 't top. a.s. zondag de finissage en dan huppetee de collage cursus erin. alle materialen heb ik nu in huis en nadat ik met jou klaar ben ga ik de 5000 A5 flyers bestellen als eerste opmaat naar een europees collage centrum ;-)
    saskia veel plezier daar, blijf genieten (en schrijven!) liefs, bob

    ReplyDelete